Oldalak

2014. május 14., szerda

Indiai - Tikka masala

Hozzávalók:

-fél kg csirkemell
-1 nagy fej hagyma
-2 evőkanál liszt (zabliszt, tönköly, teljes kiörlésrű stb)
-bombay masala fűszerkeverék
-paradicsom
-natúr joghurt
-kókuszolaj

-A hagymát apró  kockára vágod, és kókuszolajon megpirítod.
-Közben a csirkemellet is apró kockákra vágod és behinted a 2 evőkanál liszttel.
-Mikor a hagyma már puha, beleteszed a csirkemellet.
-Ha már kifehéredett a csirkemell,beleteszed a felkockázott paradicsomot és megszórod bombay masala fűszerkeverékkel.
-Majd mikor a hús már elkészült, beleöntjük a natúr joghurtot és 10 percig hagyjuk még rotyogni.
-Rizzsel fogyasztjuk, nagyon finom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése