2014. február 18., kedd

Édesburgonya chips

Édesburgonya chipsÉdesburgonya chips


Hozzávalók:

2 édesburgonya
2 evőkanál olíva olaj
1/2 teáskanál só
1/4 teáskanál bors
1/4 teáskanál fokhagyma
1/4 teáskanál kömény
1/4 teáskanál szerecsendió
1/2 teáskanál paprika

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra
1. Mosd meg a burgonyákat, hmozd meg majd vágd vékony szeletekre
2. Egy tálba öntsd az olajat és tedd bele a burgoyát, keverd össze, hogy minden szeletre jusson egy kis olaj
3. Tedd a sütőpapírra, majd keverd össze a fűszereket és szórd meg vele ízlés szerint a burgonyát.
4. Süsd 14 percig, majd fordítsd meg és süsd még 10 percig, míg a burgonya ropogós nem lesz.

Figyeld, nehogy megégjen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése