2013. december 4., szerda

Mustáros csirkemell



Hozzávalók:

35 dkg csirkemell filé
1 közepes fej vöröshagyma
2 evőkanál oliva olaj
só, bors
2 evőkanál mustár
2 dl tejföl
1 leveskocka


A hagymát felaprítjuk, a csirkemellet felkockázzuk. Az aprított hagymát az oliva olajon megfonnyasztjuk, majd beletesszük a húst. Picit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a húst szinte ellepje. Hozzáadjuk a leveskockát, illetve sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús megpuhult hozááadjuk az előzőleg tejföllel elkevert mustárt és ezzel is összeforraljuk! Bármilyen salátával fogyaszthatjuk, én tejfölös uborkasalátát és egy kis koktélparadicsomot ettem mellé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése